Zonnepanelen woning

61 % woningeigenaren wil zonnepanelen

Uit recent onderzoek van de UNETO-VNI (De Ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en de technische detailhandel) blijkt dat 61 % van de woningeigenaren die nog geen zonnepanelen bezitten, wel interesse hebben in de aanschaf van zonnepanelen. De belangrijkste redenen voor die interesse zijn:

Belangrijkste redenen interesse in zonnepanelen:

  • besparing op maandelijkse electriciteitskosten (75 %)
  • 40 % verwacht dat in de nabije toekomst zonne-energie goedkoper zal ziojn dan energie uit fossiele brandstoffen (dat is in veel gevallen nu al de situatie)
  • 49 % vindt het bijdragen aan het oplossen van milieuproblemen ook een belangrijke bijkomende reden

Nieuwsgierig naar uw besparing met zonnepanelen ?

Vul hieronder het aanvraagformulier zo volledig mogelijk in en ontvang gratis en vrijblijvend 5 offertes van zonnepaneleninstallaturs bij u in de regio

Waardestijging woning door zonnepanelen

Er zijn bepaalde investeringen die u in uw woning kunt doen die de waarde van uw woning zullen vergroten. Het investeren in bijvoorbeeld dubbel glas is een dergelijke investering: door ervaring weten de meeste mensen dat dankzij het dubbelglas het energieverbruik verminderd zal worden, wat de energiekosten zal drukken. Daarnaast is het natuurlijk gunstiger voor (de binnenkant van) de woning zelf: minder vocht zal de woning minder aantasten.

Het wel of niet hebben van dubbel glas heeft dan ook hetzij een verhogende hetzij een verlagende werking op de waarde van de woning.

Dit is hetzelfde met een zonnepanelensysteem.

Vanwege het systeem heeft een woning een beter energielabel en geeft het een garantie op veel lagere tot nihil electriciteitskosten. Dat zal de waarde van de woning verhogen.

Onderhoud van zonnepanelen

Een zonnepanelensysteem heeft een levensduur van circa 30 tot 40 jaar en heeft relatief weinig onderhoud nodig. Het eenmalig per jaar reinigen van de panelen met warm water en sop is voldoende om een maximale werking te behouden. Daarnaast geeft het systeem zelf aan indien er problemen zijn. Door het uitvallen van 1 of meerdere panelen de productie direct terugvallen waardoor alarmeringssystemen in werking zullen treden. De gemiddelde jaarlijkse onderhoudskosten zijn vergelijkbaar met een CV-ketel. Een eenmalige controle en schoonmaakbeurt is voldoende.

Forse isolatiesubsidies 2016-2019

Van 15 september 2016 tm 31 december 2019 is er een hele aantrekkelijke subsidieregeling beschikbaar, de Energiebesparing Eigen Huis In combinatie met het Laag btw tarief op arbeidskosten voor isolatiewerken is isoleren nog voordeliger geworden. Check hier het totaaloverzicht.

Isoleren = besparen

Populair:condens-problemen

Condens is waterdamp dat vloeibaar wordt

Energiezuiniger huis

Tarieven zonnepanelen opvragen ?

Energiezuinige CV-ketels

Zonnepanelen: goede keuze

www.isolerenvloer.nl

www.isolerenspouwmuren.nl

www.isolerendak.nl

BTW Bronnen van energie zuinige woningen Condens en condensatie Dakisolatie : bespaar fors op energiekosten door uw dak te laten isoleren met dubbele subsidie. Disclaimer Gevelisolatie Gratis Offertes Aanvragen Herken Hoe werkt een zonnepanelensysteem? Huis Inpakken Isoleren van beglazing ofwel HR++ glas of isolatieglas aan laten brengen met aantrekkelijke subsidie Isoleren van deuren kan eenvoudig en snel gebeuren.Isoleren van deuren kan eenvoudig en snel gebeuren. Kruipruimteisolatie | laat uw kruipruimte isoleren met subsidie en profiteer van een warme en droge woning Ongedierte verdelgen Ongedierte visjes | zilver visjes Ongelijke verwarming : wat is het en hoe kun je het oplossen Opstijgend Optrekkend vocht Oorzaken en oplossingen leest u op energiezuinighuis.nl Privacy Schimmel Subsidie Tocht tochten tochprobleem tochtproblemen wat is tocht Vloerisolatie Vocht in de kruipruimte : hoe komt het daar Vocht muren | vocht in de muren Wat comfort & koude de door een energie energie zuinig wonen energiebesparing energiezuinige energiezuiniger energiezuiniger. energiezuinighuis energiezuinigwonen gevel hoe infomil informatie insecten is is het schadelijk en hoe los je het op isolatie isolatie vloer isoleads isoleren isoleren vloer kost kostenbesparing koudebruggen koudeval kunnen laten met milieuwetgeving minder energie ongedierte ongediertebestrijding online op prijsopgave problemen schimmelvorming te uw verklaring vloer isolatie vocht we werkt wie wij wonen woning woningen wordt zijn zonne-energie zonneboiler zonneboilersysteem zonnepanelensysteem zwam zwammen

Bronnen Disclaimer Wie zijn wij ? Sitemap Privacyverklaring

Copyright Isoleads BV - kvk nr 51797208

Wij gebruiken cookies op deze website om de gebruikservaring te verbeteren Meer informatie