Herken de problemen van niet-energiezuinige woning

Veel energieverlies door slechte isolatie

Circa 15% van alle energie die jaarlijks verbruikt wordt in Nederland vindt plaats in de eigen woning, veelal ten behoeve van het verwarmen. De overheid wil dit relatief grote energieverbruik terugdringen door zowel eisen te stellen aan nieuwbouw als ook subsidies te verstrekken voor het energiezuiniger maken van gebouwen. Door te investering in energiezuinige maatregelen kunt u op energiekosten besparen en de waarde van uw woning te vergroten.

Veel bewoners beseffen niet dat er fors energieverlies plaatsvindt in hun woning en gaan ter compensatie meer verwarmen wat fors hogere energiekosten tot gevolg heeft. Echter door aanpassingen te doen in de woning kunnen deze "energiezuinigheids-problemen" opgelost en voorkomen worden.

Op deze en onderliggende pagina's wordt ingegaan op veel voorkomende problemen die bewoners hebben en de oplossingen daarvoor. Bijvoorbeeld koude vloeren, condens op de ramen en klamme muren.

Thermische energie is grootverbruiker

Een gemiddeld huishouden in Nederland en België verbruikt jaarlijks redelijk tot grote hoeveelheden energie voor de alledaagse bezigheden. Zo gebruiken we electriciteit om allerhande apparaten te benutten zoals computers, TV's, wasmachines etc. Wat veel mensen echter niet weten dat veruit de grootste energieverbruiker de zogenaamde thermische delen van het huishouden zijn, zoals de verwarming van de woning, het creëeren van warm water en het verwarmen van voedsel.

Ofwel: het verwarmen van dingen is de grootste energieverbruiker en ook de grootste kostenpost.

Dat is ook de belangrijkste reden dat isolatie veel kosten kan besparen omdat het voornamelijk is gericht op het beperken van warmteverlies. Thermische isolatie is dan ook een van de meest effectieve methodes om een energiezuinig huis te krijgen.

Gratis Offertes

Bespaar fors op uw energiekosten en maak uw woning behaaglijker met gesubsidieerde woningisolatie. Vraag nu gratis en vrijblijvend offertes aan.

Forse isolatiesubsidies 2016-2019

Van 15 september 2016 tm 31 december 2019 is er een hele aantrekkelijke subsidieregeling beschikbaar, de Energiebesparing Eigen Huis In combinatie met het Laag btw tarief op arbeidskosten voor isolatiewerken is isoleren nog voordeliger geworden. Check hier het totaaloverzicht.

Isoleren = besparen

Populair:condens-problemen

Condens is waterdamp dat vloeibaar wordt

Energiezuiniger huis

Tarieven zonnepanelen opvragen ?

Energiezuinige CV-ketels

Zonnepanelen: goede keuze

www.isolerenvloer.nl

www.isolerenspouwmuren.nl

www.isolerendak.nl

BTW Bronnen van energie zuinige woningen Condens en condensatie Dakisolatie : bespaar fors op energiekosten door uw dak te laten isoleren met dubbele subsidie. Disclaimer Gevelisolatie Gratis Offertes Aanvragen Herken Hoe werkt een zonnepanelensysteem? Huis Inpakken Isoleren van beglazing ofwel HR++ glas of isolatieglas aan laten brengen met aantrekkelijke subsidie Isoleren van deuren kan eenvoudig en snel gebeuren.Isoleren van deuren kan eenvoudig en snel gebeuren. Kruipruimteisolatie | laat uw kruipruimte isoleren met subsidie en profiteer van een warme en droge woning Ongedierte verdelgen Ongedierte visjes | zilver visjes Ongelijke verwarming : wat is het en hoe kun je het oplossen Opstijgend Optrekkend vocht Oorzaken en oplossingen leest u op energiezuinighuis.nl Privacy Schimmel Subsidie Tocht tochten tochprobleem tochtproblemen wat is tocht Vloerisolatie Vocht in de kruipruimte : hoe komt het daar Vocht muren | vocht in de muren Wat comfort & koude de door een energie energie zuinig wonen energiebesparing energiezuinige energiezuiniger energiezuiniger. energiezuinighuis energiezuinigwonen gevel hoe infomil informatie insecten is is het schadelijk en hoe los je het op isolatie isolatie vloer isoleads isoleren isoleren vloer kost kostenbesparing koudebruggen koudeval kunnen laten met milieuwetgeving minder energie ongedierte ongediertebestrijding online op prijsopgave problemen schimmelvorming te uw verklaring vloer isolatie vocht we werkt wie wij wonen woning woningen wordt zijn zonne-energie zonneboiler zonneboilersysteem zonnepanelensysteem zwam zwammen

Bronnen Disclaimer Wie zijn wij ? Sitemap Privacyverklaring

Copyright Isoleads BV - kvk nr 51797208

Wij gebruiken cookies op deze website om de gebruikservaring te verbeteren Meer informatie