Info mil : voor gemeenten en overheden

Wat is InfoMil ?

Het Kenniscentrum Infomil is een gecentraliseerde informatiehelpdesk voor wetgeving en regelgeving op het gebied van Milieu. De InfoMil richt zich voornamelijk op de beleidsmakers en uitvoerenden en is zogezegd de schakel tussen beleid en uitvoering. Infomil is een onderdeel van het Agentschap van het Ministerie van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie ofwel Agentschap NL.

Voor wie is InfoMil?

Infomail is vooral bestemd voor medewerkers van gemeentes, provincies, waterschappen en milieudiensten. Aangezien milieuvraagstukken lastig kunnen zijn

Via de website www.infomil.nl is snel actuele informatie te vinden over de wet- en regelgeving op milieugebied en veel heldere achtergrondinformatie.

Maak uw keuze

Advertenties

InfoMil en subsidie ?

Het komt regelmatig voor dat InfoMil advies verstrekt over het wel of niet toekennen van subsidieregelingen en is bij complexe subsidievraagstukken vaak betrokken.

Wat kosten zonnepanelen precies ?

InfoMail ook voor patikulieren ?

Ook partikulieren kunnen informatie over milieuwetgeving op laten zoeken via de helpdesk van InfoMail, bijvoorbeeld op het gebied van de do's en don't s van zonnepanelen.

Forse isolatiesubsidies 2016-2019

Van 15 september 2016 tm 31 december 2019 is er een hele aantrekkelijke subsidieregeling beschikbaar, de Energiebesparing Eigen Huis In combinatie met het Laag btw tarief op arbeidskosten voor isolatiewerken is isoleren nog voordeliger geworden. Check hier het totaaloverzicht.

Isoleren = besparen

Populair:condens-problemen

Condens is waterdamp dat vloeibaar wordt

Energiezuiniger huis

Tarieven zonnepanelen opvragen ?

Energiezuinige CV-ketels

Zonnepanelen: goede keuze

www.isolerenvloer.nl

www.isolerenspouwmuren.nl

www.isolerendak.nl

BTW Bronnen van energie zuinige woningen Condens en condensatie Dakisolatie : bespaar fors op energiekosten door uw dak te laten isoleren met dubbele subsidie. Disclaimer Gevelisolatie Gratis Offertes Aanvragen Herken Hoe werkt een zonnepanelensysteem? Huis Inpakken Isoleren van beglazing ofwel HR++ glas of isolatieglas aan laten brengen met aantrekkelijke subsidie Isoleren van deuren kan eenvoudig en snel gebeuren.Isoleren van deuren kan eenvoudig en snel gebeuren. Kruipruimteisolatie | laat uw kruipruimte isoleren met subsidie en profiteer van een warme en droge woning Ongedierte verdelgen Ongedierte visjes | zilver visjes Ongelijke verwarming : wat is het en hoe kun je het oplossen Opstijgend Optrekkend vocht Oorzaken en oplossingen leest u op energiezuinighuis.nl Privacy Schimmel Subsidie Tocht tochten tochprobleem tochtproblemen wat is tocht Vloerisolatie Vocht in de kruipruimte : hoe komt het daar Vocht muren | vocht in de muren Wat comfort & koude de door een energie energie zuinig wonen energiebesparing energiezuinige energiezuiniger energiezuiniger. energiezuinighuis energiezuinigwonen gevel hoe infomil informatie insecten is is het schadelijk en hoe los je het op isolatie isolatie vloer isoleads isoleren isoleren vloer kost kostenbesparing koudebruggen koudeval kunnen laten met milieuwetgeving minder energie ongedierte ongediertebestrijding online op prijsopgave problemen schimmelvorming te uw verklaring vloer isolatie vocht we werkt wie wij wonen woning woningen wordt zijn zonne-energie zonneboiler zonneboilersysteem zonnepanelensysteem zwam zwammen

Bronnen Disclaimer Wie zijn wij ? Sitemap Privacyverklaring

Copyright Isoleads BV - kvk nr 51797208

Wij gebruiken cookies op deze website om de gebruikservaring te verbeteren Meer informatie