MeermetMinderEnergie

MeermetminderEnergie

SenterNovem

SenterNovem is een agentschap van het Ministerie van Economische Zaken en is op 1 mei 2004 ontstaan uit de fusie tussen Senter en Novem, twee agentschappen van het Ministerie van Economische Zaken. Deze nieuwe organisatie bundelt kennis van innovatie, energie, klimaat, milieu en leefomgeving. SenterNovem draagt hiermee bij aan een sterkere positie van het bedrijfsleven in ons land en aan een duurzamere samenleving, met zorg voor mens en milieu.

Senter Novem : subsidies voor bedrijven

In opdracht van de overheid ondersteunt SenterNovem initiatieven die duurzaamheid stimuleren. Uw organisatie kan daarvan profiteren, onder meer door subsidies voor energiebesparende maatregelen, milieuzorg of nieuwe, risicovolle technologie.

Hoe werkt het?
SenterNovem slaat een brug tussen rijksoverheid en bedrijven. We werken samen met vrijwel alle maatschappelijke sectoren: industrie, agrarische sector, dienstensector, detailhandel, maar ook bijvoorbeeld onderwijs en zorg. Ook kennisinstituten en lokale overheden kunnen bij ons terecht. De diensten die wij bieden:

* Adviseren
* Netwerken
* Informeren
* Subsidiëren

Adviseren
Ter illustratie: een bedrijf wil advies over energiebesparingsplannen. Een lokale overheidsinstantie zoekt ondersteuning bij het uitvoeren van klimaatbeleid. Of overheid en ondernemer willen begeleiding bij het uitwerken van een convenant. SenterNovem is uw aanspreekpunt.

Netwerken
Hulp nodig bij het vinden van partners voor samenwerking? SenterNovem beschikt over een uitgebreid netwerk. Koppelt kennis en kunde. Thuis in theorie en praktijk, zowel nationaal als internationaal. Mensen met verstand van zaken, die hun kennis met u willen delen.

Informeren
SenterNovem vergaart en bundelt kennis uit allerlei sectoren, op het gebied van innovatie, energie, milieu en leefomgeving. En maakt deze kennis voor iedereen toegankelijk. Bijvoorbeeld om de toepassing van innovatieve, milieuvriendelijke technieken aan te moedigen.

Subsidiëren
Uw organisatie is geïnteresseerd in energiebesparing of milieubewust werken en wil verkennen of er financiële ondersteuning beschikbaar is. Neem dan contact met ons op. Wij helpen u met fiscale, subsidie- en kredietregelingen op de volgende gebieden:

* Technologie
* Energie
* Milieu
* Export
* Internationale samenwerking


Maak uw keuze uit de subsidieregelingen

Forse isolatiesubsidies 2016-2019

Van 15 september 2016 tm 31 december 2019 is er een hele aantrekkelijke subsidieregeling beschikbaar, de Energiebesparing Eigen Huis In combinatie met het Laag btw tarief op arbeidskosten voor isolatiewerken is isoleren nog voordeliger geworden. Check hier het totaaloverzicht.

Isoleren = besparen

Populair:condens-problemen

Condens is waterdamp dat vloeibaar wordt

Energiezuiniger huis

Tarieven zonnepanelen opvragen ?

Energiezuinige CV-ketels

Zonnepanelen: goede keuze

www.isolerenvloer.nl

www.isolerenspouwmuren.nl

www.isolerendak.nl

BTW Bronnen van energie zuinige woningen Condens en condensatie Dakisolatie : bespaar fors op energiekosten door uw dak te laten isoleren met dubbele subsidie. Disclaimer Gevelisolatie Gratis Offertes Aanvragen Herken Hoe werkt een zonnepanelensysteem? Huis Inpakken Isoleren van beglazing ofwel HR++ glas of isolatieglas aan laten brengen met aantrekkelijke subsidie Isoleren van deuren kan eenvoudig en snel gebeuren.Isoleren van deuren kan eenvoudig en snel gebeuren. Kruipruimteisolatie | laat uw kruipruimte isoleren met subsidie en profiteer van een warme en droge woning Ongedierte verdelgen Ongedierte visjes | zilver visjes Ongelijke verwarming : wat is het en hoe kun je het oplossen Opstijgend Optrekkend vocht Oorzaken en oplossingen leest u op energiezuinighuis.nl Privacy Schimmel Subsidie Tocht tochten tochprobleem tochtproblemen wat is tocht Vloerisolatie Vocht in de kruipruimte : hoe komt het daar Vocht muren | vocht in de muren Wat comfort & koude de door een energie energie zuinig wonen energiebesparing energiezuinige energiezuiniger energiezuiniger. energiezuinighuis energiezuinigwonen gevel hoe infomil informatie insecten is is het schadelijk en hoe los je het op isolatie isolatie vloer isoleads isoleren isoleren vloer kost kostenbesparing koudebruggen koudeval kunnen laten met milieuwetgeving minder energie ongedierte ongediertebestrijding online op prijsopgave problemen schimmelvorming te uw verklaring vloer isolatie vocht we werkt wie wij wonen woning woningen wordt zijn zonne-energie zonneboiler zonneboilersysteem zonnepanelensysteem zwam zwammen

Bronnen Disclaimer Wie zijn wij ? Sitemap Privacyverklaring

Copyright Isoleads BV - kvk nr 51797208

Wij gebruiken cookies op deze website om de gebruikservaring te verbeteren Meer informatie