Close in Boiler

Close-in boiler

Wanneer water van ver moet komen, bijvoorbeeld van zolder, duurt het soms lang voordat er warm water uit de keukenkraan komt. Een boiler is een goede oplossing hiervoor.Met een 'close-in' boiler wordt bedoeld een kleine elektrische boiler die in het keukenkastje direct onder de kraan wordt gemonteerd. Dit levert een belangrijk gebruiksvoordeel op: er is direct, binnen enkele seconden, heet water beschikbaar. .

Electrische boiler

Het warme water wordt met elektriciteit verwarmd. Dat lijkt niet erg milieuvriendelijk, doordat met elektriciteit verwarmen minder efficiënt is dan het verwarmen met gas. Maar juist doordat het verbruiken en produceren van heet water zo dicht bij elkaar zitten, is het energieverlies heel gering en is de 'close-in' boiler toch in veel gevallen zuiniger dan het gebruiken van heet water uit de gasketel

 • HR++ Ketel

  HR staat hier voor Hoog Rendement. Deze CV-ketel levert dan ook een veel hoger rendement dan een ...

 • HR++ Combiketel

  Met een HR++ combiketel heeft u alles in huis. Deze combinatie zorgt namelijk voor warm tapwater ...

 • Zonneboiler

  Er zijn natuurlijk tal van momenten dat de zon niet schijnt. Op een bewolkte dag is er minder zon...

 • Zonnepanelen

  Een zonnepaneel zet (zon)licht om in stroom. Een installatie van drie tot vier zonnepanelen lever...

 • Close in Boiler

  Wanneer water van ver moet komen, bijvoorbeeld van zolder, duurt het soms lang voordat er warm wa...

 • CV-Tuning

  De verwarmingsinstallatie in woningen blijkt vaak foutief afgesteld.

 • Stooklijn Regeling

  Een stooklinregeling zorgt ervoor dat uw HR-ketel altijd het maximale rendement behaalt. E.e.a. h...

 • Lage Temperatuurverwarming

  Lage temperatuur verwarming is een verwarmingssysteem waarbij er water op een zeer lage temperatu...

Indirekte gestookte cv boiler

Zeker wanneer, zoals in vele nieuwbouwhuizen, de ketel op zolder staat is het water relatief lang 'onderweg' voordat het als heet water uit de kraan stroomt. Dat kost extra water en extra energie door het afkoelen. Bij een 'standaard gezinsverbruik' van relatief vaak per dag enkele liters heet water gebruiken, is een 'close-in' boiler vrijwel altijd zuiniger. Alleen wanneer er bijvoorbeeld overdag nooit iemand thuis is en er dus veel minder vaak water getapt wordt, kan het zijn dat een close-in boiler niet voordeliger is.

TIP 16 Bewaar het beeldscherm

Een scherm gaat over het algemeen veel langer mee dan een computer. Vervang dus alleen de pc; dat bespaart op de aanschafkosten en in de productie van beeldschermen. Bij een CRT-beeldscherm (met beeldbuis) loont het wel om dit te vervangen door een veel zuiniger TFT-scherm. (Bron: 250 gouden energiebespaar tips, Georgie Dom, Consumentenbond 2008)

Forse isolatiesubsidies 2016-2019

Van 15 september 2016 tm 31 december 2019 is er een hele aantrekkelijke subsidieregeling beschikbaar, de Energiebesparing Eigen Huis In combinatie met het Laag btw tarief op arbeidskosten voor isolatiewerken is isoleren nog voordeliger geworden. Check hier het totaaloverzicht.

Isoleren = besparen

Populair:condens-problemen

Condens is waterdamp dat vloeibaar wordt

Energiezuiniger huis

Tarieven zonnepanelen opvragen ?

Energiezuinige CV-ketels

Zonnepanelen: goede keuze

www.isolerenvloer.nl

www.isolerenspouwmuren.nl

www.isolerendak.nl

BTW Bronnen van energie zuinige woningen Condens en condensatie Dakisolatie : bespaar fors op energiekosten door uw dak te laten isoleren met dubbele subsidie. Disclaimer Gevelisolatie Gratis Offertes Aanvragen Herken Hoe werkt een zonnepanelensysteem? Huis Inpakken Isoleren van beglazing ofwel HR++ glas of isolatieglas aan laten brengen met aantrekkelijke subsidie Isoleren van deuren kan eenvoudig en snel gebeuren.Isoleren van deuren kan eenvoudig en snel gebeuren. Kruipruimteisolatie | laat uw kruipruimte isoleren met subsidie en profiteer van een warme en droge woning Ongedierte verdelgen Ongedierte visjes | zilver visjes Ongelijke verwarming : wat is het en hoe kun je het oplossen Opstijgend Optrekkend vocht Oorzaken en oplossingen leest u op energiezuinighuis.nl Privacy Schimmel Subsidie Tocht tochten tochprobleem tochtproblemen wat is tocht Vloerisolatie Vocht in de kruipruimte : hoe komt het daar Vocht muren | vocht in de muren Wat comfort & koude de door een energie energie zuinig wonen energiebesparing energiezuinige energiezuiniger energiezuiniger. energiezuinighuis energiezuinigwonen gevel hoe infomil informatie insecten is is het schadelijk en hoe los je het op isolatie isolatie vloer isoleads isoleren isoleren vloer kost kostenbesparing koudebruggen koudeval kunnen laten met milieuwetgeving minder energie ongedierte ongediertebestrijding online op prijsopgave problemen schimmelvorming te uw verklaring vloer isolatie vocht we werkt wie wij wonen woning woningen wordt zijn zonne-energie zonneboiler zonneboilersysteem zonnepanelensysteem zwam zwammen

Bronnen Disclaimer Wie zijn wij ? Sitemap Privacyverklaring

Copyright Isoleads BV - kvk nr 51797208

Wij gebruiken cookies op deze website om de gebruikservaring te verbeteren Meer informatie