CV-Tuning

CV-tuning

De verwarmingsinstallatie in woningen blijkt vaak foutief afgesteld. Door uw centrale verwarming beter in te stellen, kan een forse energiebesparing worden gerealiseerd. Dit zogenaamde "waterzijdig inregelen" zorgt ervoor dat de verwarming in iedere ruimte op de gewenste temperatuur wordt afgesteld. Zo wordt voorkomen dat de ene ruimte veel te warm wordt gestookt en de andere ruimte juist weer veel te koud. Kortom, het comfort neemt toe en uw gasrekening wordt lager.

Gerelateerde maatregelen om uw energierekening te verlagen:

1. Lage temperatuur verwarming
2. Balansventilatie

Centraal verwarming

 • HR++ Ketel

  HR staat hier voor Hoog Rendement. Deze CV-ketel levert dan ook een veel hoger rendement dan een ...

 • HR++ Combiketel

  Met een HR++ combiketel heeft u alles in huis. Deze combinatie zorgt namelijk voor warm tapwater ...

 • Zonneboiler

  Er zijn natuurlijk tal van momenten dat de zon niet schijnt. Op een bewolkte dag is er minder zon...

 • Zonnepanelen

  Een zonnepaneel zet (zon)licht om in stroom. Een installatie van drie tot vier zonnepanelen lever...

 • Close in Boiler

  Wanneer water van ver moet komen, bijvoorbeeld van zolder, duurt het soms lang voordat er warm wa...

 • CV-Tuning

  De verwarmingsinstallatie in woningen blijkt vaak foutief afgesteld.

 • Stooklijn Regeling

  Een stooklinregeling zorgt ervoor dat uw HR-ketel altijd het maximale rendement behaalt. E.e.a. h...

 • Lage Temperatuurverwarming

  Lage temperatuur verwarming is een verwarmingssysteem waarbij er water op een zeer lage temperatu...

Centraal verwarming installatie onderhoud

CV Thermostaat

Hoe belangrijk is uw thermostaat ? Heel belangrijk: gecontroleerde registratie van verschillende temperaturen op verschillende tijdstippen op verschillende locaties is met de meest geavanceerde thermostaten mogelijk. Hierdoor bespaart u energie !

TIP 22 Werkkamer thuis? Pas de verwarming aan!

Waterzijdig inregelen van de cv-installatie is het instellen van de warmwaterstromen in het systeem. Daarmee wordt ervoor gezorgd dat de ruimtes in huis die veel warmte vragen (zoals een werkkamer) die ook krijgen en ruimtes die die warmte niet nodig hebben, niet. In combinatie met het aanleggen van radiatorkranen levert dit een besparing op van tussen 0 en 30% op het gasverbruik voor verwarming. Onderzoeken naar waterzijdig inregelen spreken elkaar echter wel tegen wat betreft die besparingsmogelijkheden. Voor aanleg van radiatorkranen wordt een besparing van 3 % per kraan gerekend. De besparing die gehaald wordt, is erg afhankelijk van het gedrag Vóór en na montage en geldt vooral wanneer de regeling ervoor zorgt dat ruimtes die al werden verwarmd niet meer onnodig té Warm verwarmd worden. In huizen waar bijvoorbeeld slaapkamers beperkt verwarmd worden, is de besparing minimaal. In bepaalde gevallen kan inregelen en aanleg van thermostatische radiatorkranen zeker een besparing opleveren, bijvoorbeeld bij een werk- of praktijkruimte aan huis. (Bron: 250 gouden energiebespaar tips, Georgie Dom, Consumentenbond 2008)

Forse isolatiesubsidies 2016-2019

Van 15 september 2016 tm 31 december 2019 is er een hele aantrekkelijke subsidieregeling beschikbaar, de Energiebesparing Eigen Huis In combinatie met het Laag btw tarief op arbeidskosten voor isolatiewerken is isoleren nog voordeliger geworden. Check hier het totaaloverzicht.

Isoleren = besparen

Populair:condens-problemen

Condens is waterdamp dat vloeibaar wordt

Energiezuiniger huis

Tarieven zonnepanelen opvragen ?

Energiezuinige CV-ketels

Zonnepanelen: goede keuze

www.isolerenvloer.nl

www.isolerenspouwmuren.nl

www.isolerendak.nl

BTW Bronnen van energie zuinige woningen Condens en condensatie Dakisolatie : bespaar fors op energiekosten door uw dak te laten isoleren met dubbele subsidie. Disclaimer Gevelisolatie Gratis Offertes Aanvragen Herken Hoe werkt een zonnepanelensysteem? Huis Inpakken Isoleren van beglazing ofwel HR++ glas of isolatieglas aan laten brengen met aantrekkelijke subsidie Isoleren van deuren kan eenvoudig en snel gebeuren.Isoleren van deuren kan eenvoudig en snel gebeuren. Kruipruimteisolatie | laat uw kruipruimte isoleren met subsidie en profiteer van een warme en droge woning Ongedierte verdelgen Ongedierte visjes | zilver visjes Ongelijke verwarming : wat is het en hoe kun je het oplossen Opstijgend Optrekkend vocht Oorzaken en oplossingen leest u op energiezuinighuis.nl Privacy Schimmel Subsidie Tocht tochten tochprobleem tochtproblemen wat is tocht Vloerisolatie Vocht in de kruipruimte : hoe komt het daar Vocht muren | vocht in de muren Wat comfort & koude de door een energie energie zuinig wonen energiebesparing energiezuinige energiezuiniger energiezuiniger. energiezuinighuis energiezuinigwonen gevel hoe infomil informatie insecten is is het schadelijk en hoe los je het op isolatie isolatie vloer isoleads isoleren isoleren vloer kost kostenbesparing koudebruggen koudeval kunnen laten met milieuwetgeving minder energie ongedierte ongediertebestrijding online op prijsopgave problemen schimmelvorming te uw verklaring vloer isolatie vocht we werkt wie wij wonen woning woningen wordt zijn zonne-energie zonneboiler zonneboilersysteem zonnepanelensysteem zwam zwammen

Bronnen Disclaimer Wie zijn wij ? Sitemap Privacyverklaring

Copyright Isoleads BV - kvk nr 51797208

Wij gebruiken cookies op deze website om de gebruikservaring te verbeteren Meer informatie