HR++ Ketel

HR++ Ketel

HR staat hier voor Hoog Rendement. Deze CV-ketel levert dan ook een veel hoger rendement dan een gewone ketel. Dit komt doordat een HR-ketel elke m3 aardgas bijna geheel omzet in nuttige warmte. En dat bespaart u energie èn kosten. Met een HR-combi-ketel heeft u alles in één: een energiezuinige voorziening voor de centrale verwarming en voor warm tapwater.

Gerelateerde maatregelen om uw energierekening te verlagen:

1. HR-combiketel
2. Zonneboiler

 • HR++ Ketel

  HR staat hier voor Hoog Rendement. Deze CV-ketel levert dan ook een veel hoger rendement dan een ...

 • HR++ Combiketel

  Met een HR++ combiketel heeft u alles in huis. Deze combinatie zorgt namelijk voor warm tapwater ...

 • Zonneboiler

  Er zijn natuurlijk tal van momenten dat de zon niet schijnt. Op een bewolkte dag is er minder zon...

 • Zonnepanelen

  Een zonnepaneel zet (zon)licht om in stroom. Een installatie van drie tot vier zonnepanelen lever...

 • Close in Boiler

  Wanneer water van ver moet komen, bijvoorbeeld van zolder, duurt het soms lang voordat er warm wa...

 • CV-Tuning

  De verwarmingsinstallatie in woningen blijkt vaak foutief afgesteld.

 • Stooklijn Regeling

  Een stooklinregeling zorgt ervoor dat uw HR-ketel altijd het maximale rendement behaalt. E.e.a. h...

 • Lage Temperatuurverwarming

  Lage temperatuur verwarming is een verwarmingssysteem waarbij er water op een zeer lage temperatu...

TIP 3 Kijk op het energielabel

U doet uw portemonnee en het milieu een plezier door bij de aankoop van een apparaat op het energielabel te letten. Dit label geeft aan hoe efficiënt het apparaat is. Een apparaat in klasse A is het efficiëntst en een klasse G-apparaat het minst. Als een apparaat een energielabel in categorie A of B heeft, is een relatief laag energieverbruik gegarandeerd.
Aan de hand van energielabels zijn verschillende merken en modellen gemakkelijker met elkaar te vergelijken. Als consumenten bewust kiezen voor energiezuinige apparaten, wordt het voor fabrikanten aantrekkelijker het energieverbruik ervan verder te verlagen. Over het algemeen is de aanschafprijs van apparaten met energielabel A en B wel wat hoger dan die van de andere apparaten. Let er wel op dat labels van verschillende soorten apparaten, zoals afvoer- en condens drogers , niet met elkaar te vergelijk zijn. Kijk dus ook naar het energiegebruik in watts.


Bij de tests van de Consumentenbond wordt altijd het energiegebruik gemeten. (Bron: 250 gouden energiebespaar tips, Georgie Dom, Consumentenbond 2008)

Gratis offerte schelpen in de kruipruimte

Forse isolatiesubsidies 2016-2019

Van 15 september 2016 tm 31 december 2019 is er een hele aantrekkelijke subsidieregeling beschikbaar, de Energiebesparing Eigen Huis In combinatie met het Laag btw tarief op arbeidskosten voor isolatiewerken is isoleren nog voordeliger geworden. Check hier het totaaloverzicht.

Isoleren = besparen

Populair:condens-problemen

Condens is waterdamp dat vloeibaar wordt

Energiezuiniger huis

Tarieven zonnepanelen opvragen ?

Energiezuinige CV-ketels

Zonnepanelen: goede keuze

www.isolerenvloer.nl

www.isolerenspouwmuren.nl

www.isolerendak.nl

BTW Bronnen van energie zuinige woningen Condens en condensatie Dakisolatie : bespaar fors op energiekosten door uw dak te laten isoleren met dubbele subsidie. Disclaimer Gevelisolatie Gratis Offertes Aanvragen Herken Hoe werkt een zonnepanelensysteem? Huis Inpakken Isoleren van beglazing ofwel HR++ glas of isolatieglas aan laten brengen met aantrekkelijke subsidie Isoleren van deuren kan eenvoudig en snel gebeuren.Isoleren van deuren kan eenvoudig en snel gebeuren. Kruipruimteisolatie | laat uw kruipruimte isoleren met subsidie en profiteer van een warme en droge woning Ongedierte verdelgen Ongedierte visjes | zilver visjes Ongelijke verwarming : wat is het en hoe kun je het oplossen Opstijgend Optrekkend vocht Oorzaken en oplossingen leest u op energiezuinighuis.nl Privacy Schimmel Subsidie Tocht tochten tochprobleem tochtproblemen wat is tocht Vloerisolatie Vocht in de kruipruimte : hoe komt het daar Vocht muren | vocht in de muren Wat comfort & koude de door een energie energie zuinig wonen energiebesparing energiezuinige energiezuiniger energiezuiniger. energiezuinighuis energiezuinigwonen gevel hoe infomil informatie insecten is is het schadelijk en hoe los je het op isolatie isolatie vloer isoleads isoleren isoleren vloer kost kostenbesparing koudebruggen koudeval kunnen laten met milieuwetgeving minder energie ongedierte ongediertebestrijding online op prijsopgave problemen schimmelvorming te uw verklaring vloer isolatie vocht we werkt wie wij wonen woning woningen wordt zijn zonne-energie zonneboiler zonneboilersysteem zonnepanelensysteem zwam zwammen

Bronnen Disclaimer Wie zijn wij ? Sitemap Privacyverklaring

Copyright Isoleads BV - kvk nr 51797208

Wij gebruiken cookies op deze website om de gebruikservaring te verbeteren Meer informatie